Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges og grønn saus. Asparges. Saus. Kjempegod, litt HOT laksemiddag, fiks ferdig på under en halvtime
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Visp sammen creme fraice, melk, salt, pepper og pressa kvitløk om du ønsker det. Gratengen gir fra seg saus, så noko ekstra saus eller dressing på sida er ikkje nødvendig
Skulle maten kjennes litt tørr, bruk det flytende i den ildfaste formen som saus. Jeg hadde noen få grønne asparges til overs fra tidligere, så de fungerte utmerket til dette retten
Det skyldtes sannsynligvis en saus med kraftige urtesmaker (laget av blant annet hjertesalat), nøttesmør, skiver av trøffel og frityrstekte potetstrimler
Til høyre nesle med løk og cremefraiche. Lag en forholdsvis tykk hvit saus av smør, mel og melk. Men heller ikke å forakte som tilbehør til et grillet stykke laks eller ørret
Litt sprø salat er også godt til - men ikke nødvendig - laks og asparges er jo veldig godt bare det. Litt smør til steking av fisk og surring av aspargesene/gnocchi
Såg omtrent slik ut, utenom asparges - bildet er fra en tidligere middag. Dagens middagstips er derfor ovnsbakt laks, ovnsbakte grønnsaker med ovnsbakte poteter + saus, enklare blir det ikkje