Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over cremefraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Deretter heller du over passata, matfløte, cremefraiche og smaker til med krydderne. Saus. Hakk opp kyllingfiletene, og la bitene stå i marinaden minst èn time(mine fikk bare stå i et lite kvarter, sulten tok nemlig overhånd)
Blir sausen litt for tørr så tilsett resten av cremefraiche. Spaghetti med italiensk saus. Delikat kylling carbonara er en svært lettlaget hverdagsrett som er både sunn og god, og som lett faller i smak hos de fleste
Hvitpizzasaus. På kveldens pizza hadde jeg kyllingfilet sammen med basilikum og tomat. Jeg begynner alltid men pizzasausen først, om jeg ikke har laget den dagen før
Ha i cremefraiche, bland godt og kok videre til det tykner. Salviebladene blir sprø med en gang du tar de ut av oljen, og oljen blir en fin «saus» over potetene
ett cremefraiche. SAUSEN. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Tilsett chreme fraiche og rør rundt. Så i går fikk jeg da endelig en Buzzador pakke og denne gangen var det utprøving av Santa Maria’s Asian Wok saus Pad Thai og Egg noodler
Tilsett chreme fraiche og rør rundt. Så i går fikk jeg da endelig en Buzzador pakke og denne gangen var det utprøving av Santa Maria’s Asian Wok saus Pad Thai og Egg noodler