Crème chantilly oppskrifter

Eclairs med crème chantilly

Eclairs med crème chantilly

Eclairs er en type vannbakels som vanligvis fylles med en søt vaniljekrem som kalles crèmechantilly, og som skal toppes med sjokolade- eller kaffeglasur
Vannbakkels

Vannbakkels

Sikt mel og salt i en stor bolle. Sett den til side. Ha vann og smør i en mellomstor kjele med høye kanter, ha på middels høy varme og rør mens smøret smelter

Crème Chantilly

Ha alle ingrediensene i en kald bolle og pisk til kremfløten får dobbelt volum. Pisk raskere til kremfløten er luftig og stiv

Fransk vannbakkels-pyramide

Avkjøl dem i to og fyll dem med CrèmeChantilly (vispet fløte smakt til med vanilje og melis). Lag en vanlig vannbakkelsdeig ved å koke margarin og vann, drysse på hvetemel og tilsette sammenvispede egg når deigen er lett avkjølt