Couscous linser og tomat oppskrifter

Lammegryte, litt marokkansk inspirert

Lammegryte, litt marokkansk inspirert

Lagde couscousog tilsatte litt frisk koriander i den. SKylte en kartong kikerter og rørte inn i sausen (proteiner, du trenger mindre kjøtt i gryta, linser funker også)
Smaksprøver til baby

Smaksprøver til baby

couscousog bulgur. – linserog bønner. Det er veldig kjekt å la barna smake på én og en smak, både for å venne de på hva hver enkelt råvare smaker – og fordi man da lett kan oppdage eventuelle reaksjoner
Basislager av matvarer

Basislager av matvarer

ris, risotto, polenta, quinoa, couscous, bulgur, byggryn. Bønner oglinser bruker jeg i sjokoladekaker

Hjemmelaget lavkarbo-brød !

Couscous, bulgur. Bønner oglinser. Man kan spise kjøtt, fisk, skalldyr og alle andre proteiner helt som vanlig, men lag maten fra bunnen av
Alternativer til pasta, ris og potet?

Alternativer til pasta, ris og potet?

Blomkålris er en ypperlig erstatning for både ris ogcouscous. Kikerter oglinser. Den næringsrike grønnsaken har en nøytral smak så her kan du selv smaksette blomkålrisen med hva du måtte ønske, for eksempel urter, krydder eller soltørket tomat
Marokkansk matlaging

Marokkansk matlaging

Til hovedrett ble det marokkanske linser, tabbouleh (couscous salat) og taginegryte med lam. Tilsett de andre ingrediensene til den ferdige couscous'enog hell oljeblandingen over
Våre bønner er høyrde 2

Våre bønner er høyrde 2

Kikertcouscous med sitron og mynte. I år kjøpte eg berre ei bok på mammutsal "Bønner oglinser" av Camilla Jensen
En påminnelse eller to...

En påminnelse eller to...

Couscous, bulgur. Bønner oglinser. Mitt valg er et  lavkarbo kosthold som er et kosthold med et redusert inntak av karbohydrater til fordel for et økt inntak av proteiner og/eller fett - sammenlignet med hva som er vanlig ved et typisk norsk kosthold
Kjøttboller med rød linseragu

Kjøttboller med rød linseragu

Kok couscous som anvist på pakken. Tilsett linserog knuste tomater. Tilsett egg, salt, kanel, ingefær, sesamfrø og karbonadedeig i melke- og havregrynsblandingen