Cous cous oppskrifter

Krydret cous cous med flaskegresskar og feta

Krydret cous cous med flaskegresskar og feta

Couscous salat med krydder fra midtøsten og som er utrolig lettvint å lage. Alt du trenger å gjøre er å kutte flaskekar og putte de i ovnen og koke vann til couscous
Hverdags cous cous tabbouleh

Hverdags cous cous tabbouleh

Bland sammen grønnsaker med couscous, skvis sitron over og legg på kyllingen etter turen i pannen. 1 kopp couscous. Mens kyllingen varmes, koker du opp 1 kopp vann med noen spiseskjeer god olivenolje, ta den bort fra platen og hell over couscous, la det stå i 5 minutter til klart
Sunn og god cous cous salat!

Sunn og god cous cous salat!

Couscous er en ingrediens som er ett nydelig alternativ til ris, potet og pasta. Couscous. Kok couscous etter anvisningen på pakken
Sommerlig salat med cous cous

Sommerlig salat med cous cous

Kok opp vannet til couscousen sammen med buljongterningen. Når vannet koker, ta den av plata, ha i couscous, rør rundt og sett på lokk
Blomkålris

Blomkålris

Jeg bruker blomkålris i stedet for ris, couscous og lignende tilbehør. Posted by Torill Anita. Tweet. I det siste har jeg blitt fullstendig hekta på blomkålris, det er så ekstremt godt – noe av det beste jeg vet
Lapskaus med rester av skinkestek !!

Lapskaus med rester av skinkestek !!

Ordet «lapskaus» kommer fra engelsk 'lobscouse'. 'Lob' betyr klump og 'couse' betyr rett. 'Lob' betyr klump og 'couse' betyr rett
Enkel bulgursalat

Enkel bulgursalat

Du kan gjøre en enkel salat veldig mettende ved bruk av bulgur, eller du kan bruke det i stedet for ris, pasta og couscous, siden det er mye sunnere
Kryddercouscous

Kryddercouscous

Couscous er et spennende alternativ til ris, pasta og poteter som kan få en vanlig hverdagsrett til å bli en hverdagsfest
Kjøttboller med cous-cous, rosiner, pistasj, geitemelk og grønnsaker

Kjøttboller med cous-cous, rosiner, pistasj, geitemelk og grønnsaker

I utgangspunktet var tanken en eller annen risgryte, men pga manglende ris i skapet, ble det cous-cous istedet, med litt smaker fra nord-afrika eller midtøsten og det var strålende å kunne få brukt geitemelken jeg hadde i kjøleskapet jeg enda ikke har benyttet, men kjøpt av ren nyskjerrighet

Middagstid!

Er veldig godt å bytte litt mellom ris, quinoa og couscous. En variant med stekte grønnsaker og couscous