Cottagecheese. Jeg går som oftest for karbonadedeig på pizzaen, men det er jo lov og ikke minst artig å variere, så jeg gikk helt bananas og hev på litt skinke på gårsdagens pizza
Skinke, kjøttdeig, kylling, biffkjøtt, løk, sopp, paprika, ananas, pesto, philadelphia, norvegia, mozarella, tomat, purreløk, osv osv…Etterstek pizzaen når du har fått på ønsket fyll – til osten er gyllen eller til du ikke klarer å vente lenger
Bland egg og cottagecheese godt sammen. Skinke. I dag ble det pizza til middag, hvor jeg hentet inspirasjon til bunnen hos den flinke bloggerinnen bak Sjelemat
Bland plommen, bakepulveret, saltet og cottagecheese godt sammen. Jeg valgte å toppe mine med smør, hjertesalat, skinke, ost, agurk og tomat – og det ble skikkelig godt syns jeg
Fordi jeg både hadde lyst på søtt og salt, bestod pålegget av bacon, stekt egg, tomat, agurk, paprika, skinke, ost, kesam, jordbærsyltetøy, cottagecheese og blåbærsyltetøy
cottagecheese. kylling bog skinke. Pestoen brukte eg som pizzasaus, så la eg bare resten på og stekte til den hadde fått litt mer farge og kyllingen var gjennomstekt
Det eneste du gjør er å blande melk, cottagecheese, egg og krydder i en bolle. Jeg liker å bruke brokkoli, sopp, løk og skinke, men her velger du selvfølgelig det du liker
Utenom graviditeten ville jeg kanskje valgt en med makrell og en skive med et litt magrere pålegg som kokt skinke med litt italiensk salat eller sennep