Cotta oppskrifter

Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta er et godt eksempel på det. Ingen er vel bedre enn italienerne når det gjelder å skape store smaksopplevelser av få ingredienser på en enkel måte
Lakris-panna cotta med hvit sjokoladesaus

Lakris-panna cotta med hvit sjokoladesaus

Heldigvis har jeg nydelig, fløyelsmyk panna cotta med lakrissmak i kjøleskapet. Før servering pyntes dessertskålene ved å helle litt hvit sjokoladesaus over den stivnede panna cottaen
Panna cotta med jordbærcoulis

Panna cotta med jordbærcoulis

Panna cotta er en deilig italiensk vaniljepudding som jeg her serverer med hjemmelaget jordbærsaus (jordbærcoulis)
Panna cotta med sukrede jordbær

Panna cotta med sukrede jordbær

Panna cotta med sukrede jordbær er en populær sommerdessert hos både store og små. Panna cotta. Legg jordbær på hver panna cotta og hell over jordbærsaft
Panna cotta

Panna cotta

Panna cotta er en fløyelsmyk fløtepudding fra Italia. Det finnes mange varianter av panna cotta, og dette er en forholdsvis trasisjonell variant
Panna cotta med multepuré  ♫?♫

Panna cotta med multepuré ♫?♫

Panna cotta er en av verdens beste desserter. Panna cotta betyr - kokt fløte - den skal være fløyelsmyk og smelte i munnen
Panna cotta med krydret appelsinsaus

Panna cotta med krydret appelsinsaus

Syren fra appelsinlaken gjør at panna cottaen skiller seg om den står for lenge i samme glass. Lag panna cottaen noen dager før servering, dekk over med plastfolie og sett i kjølekapet
Panna cotta med hvit sjokolade og blåbærkompott

Panna cotta med hvit sjokolade og blåbærkompott

Panna cotta med hvit sjokolade. Avkjøl blåbærkompotten før du fordeler den oppå panna cottaen. ♥ Det er ikke så mye gelatin i denne oppskriften, som gjør at panna cottaen beholder en litt bløt konsistens
Panna cotta med bjørnebærcoulis

Panna cotta med bjørnebærcoulis

Panna cotta er en super dessert som er likt av de fleste. Se også eget innlegg med Panna cotta med jordbærcoulis
Panna cotta med gelé

Panna cotta med gelé

Panna cotta. Panna cotta. Sett dessertskålene tilbake i kjøleskapet i noen timer (eller over natten) så også panna cottaen stivner
Panna cotta med en vri

Panna cotta med en vri

panna cotta med sjokolademousse, toppet med espressosirup. Oppskriften på panna cotta fant jeg på matprat, mens sjokolademoussen kjøper jeg ferdig i pose og pisker sammen
Panna cotta med lime

Panna cotta med lime

Panna cotta er utvilsomt veldig godt. Panna cotta er superenkelt å lage – og enkel å imponere med. Hell panna cottaen i serveringsformer og la de stivne i kjøleskapet