Consomme oppskrifter

Consommé of mushrooms.

The hot consomme and the crispy fried mushrooms brings out the tranquility of a cool fall day. The consomme will be reheated before serving
Consommé

Consommé

Dette er en lekker og fantastisk varmende suppe full av smak. Consommé er i utgangspunktet en klar kjøttkraft, men denne er laget på sopp og løk
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Den 19. mars 2015 feires fransk gastronomi i hele verden – 1300 kokker fra fem kontinenter serverer middager i sine respektive restauranter inspirert av det franske kjøkken, alle på samme dag

Dirigible Dining: Food on the Hindenburg

Lounge aboard the Hindenburg. Over the past 70 years, the name “Hindenburg” has become synonymous with disaster
Titanic Lunch Menu Expected To Make £100,000 At Auction

Titanic Lunch Menu Expected To Make £100,000 At Auction

Over several courses, and with 40 options on offer, the cream of Edwardian society were served a choice of such dishes as eggs Argenteuil, consomme fermier, chicken a la Maryland, galantine of chicken or grilled mutton chops
Vi tar den enda litt lenger

Vi tar den enda litt lenger

Mat og vinklubben Smak er spennende fordi medlemmene utfordrer hverandre og seg selv både som amatørkokker og vinsmakere

Mousse av ryper

VVarm opp consommeen og vannet. Klargjør fuglen og ta ut innmaten. Skyll og tørk den. Skjær brystkjøttet fra skroget

Gresskarsuppe med sting

Whooohooo. gresskar kjøper vi gjerne for å lage skumle lykter til halloween, men hva gjør vi med all innmaten når lykten skinner flott utenfor

Compete First Class Titanic Dinner Menu

Consomme OlgaCream of Barley Soup. Titanic’s First Class Dinner Menu. As served on the Titanic April 14th, 1912

Hjortefilet med sellerimos

Skjær hjortefileten i 8-12 skiver. Legg dem på en skjærefjøl og bank dem litt med hånden. Skjær sellerien til mosen i staver og kok dem myke i saltet vann i ca 15 minutter

Luksus perlehøns

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Gni dem inn med salt og pepper inn- og utvendig. Smelt matfettet i en ildfast form eller liten langpanne

Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé

Tilsett consommeen. Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten. Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor

Elgpostei med grønn pepper i gelé

Tilsett consommeen. Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten. Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor

Hjortepostei med grønn pepper i gelé

Tilsett consommeen. Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten. Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor

Mousse av skogsduer

Varm opp consommeen og vannet. Klargjør fuglen og ta ut innmaten. Skyll og tørk den. Skjær brystkjøttet fra skroget

DRIKKEBULJONG SOM MEDISIN

Idag vil jeg slå et slag for suppe som medisin ved forkjølelse og influensa, ved omgangssyke og fordøyelsesplager