Den 19. mars 2015 feires fransk gastronomi i hele verden – 1300 kokker fra fem kontinenter serverer middager i sine respektive restauranter inspirert av det franske kjøkken, alle på samme dag
Over several courses, and with 40 options on offer, the cream of Edwardian society were served a choice of such dishes as eggs Argenteuil, consomme fermier, chicken a la Maryland, galantine of chicken or grilled mutton chops
Skjær hjortefileten i 8-12 skiver. Legg dem på en skjærefjøl og bank dem litt med hånden. Skjær sellerien til mosen i staver og kok dem myke i saltet vann i ca 15 minutter
Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Gni dem inn med salt og pepper inn- og utvendig. Smelt matfettet i en ildfast form eller liten langpanne
Tilsett consommeen. Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten. Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor
Tilsett consommeen. Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten. Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor
Tilsett consommeen. Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten. Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor