Rull dem så i sesamfrø og tre dem på pinner/cocktailpinner. Dette er en fin, mektig og litt annerledes forrett som du kan overraske familie og venner med
cocktailpinner eller tannpirkere. Pistasjemarengsen laget jeg tre dager i forveien, av en eller annen grunn, sank marengsen sammen, så den ble laget om igjen dagen etter med brukbart resultat
noriruller med reker og avokadohåndrullet sushi med glasert ålpresset sushi med akkaromelettruller med aspargessushiboller med roastbiffGrønne bønner med sesamdressingMisosuppeTil nesten all sushi trengs ris, og det beste er å begynne med å koke risen
Rull sammen skivene og fest med cocktailpinner i tre. Dryss rikelig med salt på aubergineskivene, og la dem trekke i 10-15 minutter, – det fjerner den bitre smaken
Bruk en cocktailpinne og tre frukt og bær på pinnen før den stikkes i ost og kjeks. Det enkleste, raskeste , morsomste og kanskje det beste du kan servere er tapas, i hvertfall er det noe av det beste jeg får servert, og noe av det morsomste jeg tilbereder
Topp det hele med litt salat før tortillaen rulles sammen og stikkes med cocktailpinner. Del wrapen i to eller tre biter og server som en lunsj eller snack