Jeg elsker grytemat, enkel og godt og maten som lager seg "nesten" selv, derfor ble jeg ekstra glad da jeg fant denne gryten her som er riktig så velsmakende og som får en ekstra "piff" av den krydrede chorizopølsen
Fyldig og mettende gryterett, perfekt etter en lang skitur i påsken. Smak til gryteretten med evt. 1 bit chorizopølse, 10 cm, i skiver 1/2 cm (eller annen pølse). Stek chorizopølsen i litt olje på svak varme i 5 minutter. 1 bit chorizopølse, 10 cm, i skiver 1/2 cm (eller annen pølse)
Varm olivenolje i en stor gryte og fres løk, hvitløk i noen minutter. 15 minutter til pastaen er gjennomkokt, rør lett i gryten underveis og tilsett mer vann hvis nødvendig
Lagde meg en deilig spicy gryte til middag i dag, her finner dere oppskriften. Spanish style – vegetar chorizo og potet gryte 3-4 porsjoner. 225 g vegetar chorizo, skåret i 1,5 cm biter – jeg brukte Hâlsons Kôk. Tilsett chorizo og stek forsiktig i ca 2 min. 225 g vegetar chorizo, skåret i 1,5 cm biter – jeg brukte Hâlsons Kôk
Varm paprikapuréen i noen minutter i en gryte. 1 skive chorizopølse. 1 skive chorizopølse. Dette er en Tapasrett der du får mange gode smaker sammen i en enkel rett
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Får du ikke tak i sucuk er chorizo et godt alternativ. Tyrkerne kan sin kuru fasulye – en gryte av hvite bønner i tomatsaus som er så populær at den gjerne fremheves som Tyrkias nasjonalrett
Middag, Sunt og godt, Supper og gryter. Liker du kjøttfri mandag er det bare å droppe chorizo, men ellers anbefaler jeg å ha litt chorizo over fordi den gir suppen en god helhetlig smak og et lite kick
Stek karbonadedeigen kjapt i litt olje i en gryte, til den har fått en fin stekeskorpe. Ha i biter av chorizo, løk, hvitløk, sellerirot og gulrot, og surr videre i et par minutter
Hakk løken og la den få surre i gryten til den er blank med litt olje. Blomkålsuppe er en riktig så god middag selv om det er en enkel rett, med bacon og chorizo blir suppen fyldigere og mere mettende