Simple chocolate moussé cake. Chocolate Moussé. Senere i kveld har jeg cupcake kurs hjemme hos noen som har leid meg inn til et privat kurs for ei dame som fyller 40 år, noe som skal bli kjempegøy. Jeg skal der pynte 2500 cupcakes for alle som kommer forbi. Hell mousseen over den avkjølte kakebunnen, og sett det hele kaldt i minst 2-3 timer. 2500 cupcakes for alle som kommer forbi
This is by far the best snickers cake I know off, this cake has two dark chocolate layers, each layer is soaked with salted caramel, and has lots of salted peanuts on top, each layer is then topped with the most delicious chocolatemousse/ cheesecake, and placed in the refrigerator overnight
Jeg plasserte den ene kakebunnen på et kakefat og smurte den med denne Delicious chocolate Frosting. Mine favoritter av denne mousseen er både vanilje og jordbær smak
Peanøtt mousse. Ha peanøttmousse i begge lagene. 190 g smør1 ½ dl vann5 ss kakao2 ts vaniljeessens6 egg, skill plomme og hvite250 g sukker225 g mel3 ts bakepulverPeanutt mousse 2 dl kremfløte200 g philidelphia3,5 dl melis150 g peanuttsmørChocolate ganache
Next layer is Strawberry mousse from Eric Lechasseur cookbook (the strawberry mousse I actually made first because it need pretty long time to cool down)
Det første fyllet i kaken var kokosmousse, den ble ikke helt vellykket på konsistensen, men den smakte fortreffelig så jeg valgte å ha den i kaken allikevel