This chocolatecake, is filled with chocolateganache and the most delicious oreo frosting. If you want to have ganache in between the layers, you can find the recipe her
It is a rich and dense chocolatecake and with the ganache it taste heaven. Im writing in English today because of request for this amazing cake from The UK
Ganache. Lag ganachen mens du steker kaken. Ha ganachen over i en bolle, og la denne stå i rommet. Fyll et godt lag med ganache mellom hvert lag med kake
Ganache. The recipe for the ganache you can find her. ChocolateCupcakes ( 18 cupcakes). Line one or two cupcake trays with 18 paper cases. Divide the mixture between the paper cases, and bake on the middle rack for 20-25 minutes, or until a cake tester comes out clean
ChocolateGanache. Ganachen kan også helles flytende på cupcakesene. Denne gangen har jeg brukt sjokolade ganache, som er kokesjokolade blandet med fløte og evt smør
These chocolatecupcakes are topped with dark ganache, that is so smooth and delicious, I would recommend using a good quality chocolate when making this
THE RECIPE FOR THE CHOCOLATECUPCAKE AND A VIDEO YOU CAN FIND HERE. high quality chocolate, and secondly, be patient and allow the ganache to sit at room temperature overnight
Bunnen har en rik sjokoladesmak i seg selv, og fyllet er sjokoladeganache. Ganache Fyll. 1 ts SP – spongecake stabilizer. - La det hele stå 1 minutt før du rører til ganachen er glatt. - Legg ett godt lag med ganache mellom hvert lag, la kaken stå i kjøleskapet 5 minutter mellom hvert lag med ganache du legger på så synker den ikke sammen. 1 ts SP – spongecake stabilizer
Her er en nydelig og saftig sjokoladekake med osteglasur og ganache på toppen. Du kan sette tilside litt krem, hvis du vil lage små rosetter av krem på sjokolade ganachen,som på bildet