Kutt opp løk, gulrot, chilli og ingefær. 150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter. 150 gram torsk. 1/2 chilli. 20 minutter Når suppa har kokt i ca 5 minutter strør du salt over torsken og lar den stå i 10 minutter
Av krydder liker eg godt pepper, paprikakrydder, grillkrydder og grovkverna chilli. Som eg har nevnt tidligere er torsk og søtpotet en kombinasjon som virkelig er uslåelig god
Finhakk chilli og hvitløk og stek dette på forholdsvis høy varme i noen minutter. 4-5 stykker torsk. 1/2 chilli. Strø salt og nykvernet pepper på torsken og bak i ovnen på 180 grader i ca 16. 4-5 stykker torsk. 1/2 chilli
Spicy tomatgryte med torsk, choritzo og ostepotetmos. Jeg lagde opprinnelig denne gryten med torsk, men fikk så mye til overs at jeg neste dag hadde nok til å lage en gryte med grillet choritzo også
Desse blir det mye smak av, både fisk, purre og chilli. Men eineste fisken vi ha var torsk. 3 mellomstore torskefileter frå en 2 kilos pakke. 3 mellomstore torskefilet
chilli da det fort kan bli sterkt. Jeg brukte sei, torsk og laks. ♦ 1 boks laktosefri matfløte♦ 3 dl fiskekraft♦ 1 ss mandelmel /annet mel♦ 1 stor løk♦ 2 store hvitløksfedd♦ 3 gulrøtter♦ En liten sellerirot♦ En bit ingefær, ca 2x2cm♦ 3/4 ss rød currypaste eller litt chilli♦ 2 ss tomatpurè♦ Krydder
Jeg liker sterk mat så jeg vil også ha lit Chilli i suppen, smak til styrken selv. La fisken trekke til den er gjennomkokt, Bruk, gjerne laks og breiflabb, torsk faller fra hverandre