Asparges, avocado, oliven og til og med røktlaks. 1 pakke lett crème fraiche1 fedd hvitløk½ rød chili, finhakketpepper, salt, tørket eller fersk krydder (basilikum eller oregano)
Finhakk hvitløk og chili og ha dette i en bolle sammen med alle de andre ingrediensen. Jeg brukte en hel side ørretfilet med skinn, men du kan også bruke laks eller ørret i biter
chilipepper. En av de få viner som går til så spesielle smaker som asiatisk mat, røkt og gravet laks. La dette koke litt, smak til med sitron,chili salt og pepper
smaksatt med chili og sjalottløk eller lag en kald avokadosuppe jevnet med litt. Avokado passer perfekt til røktlaks, lodde- eller lakserogn eller bacon
røktlaks eller ørret. Laksesalat. Jeg kan også legge til 1/2 grapefrukt per dag samt mer sterk chili hvis jeg vil minske mer. Laks 100 g gir ca 23 g proteiner. 400 g røkelaks eller ev ørret (prøv å finne en uten tilsatt sukker) blandede salater (ruccola, frisee, feltsalat, brønnkarse etc) ca 1 dl kesam/kesam mager 1 sitron, pepper og ev salt ca 4 ss lakserogn eller lodderogn 4 hardkokte eggdill og persille 2 tomater. 400 g røkelaks eller ev ørret (prøv å finne en uten tilsatt sukker) blandede salater (ruccola, frisee, feltsalat, brønnkarse etc) ca 1 dl kesam/kesam mager 1 sitron, pepper og ev salt ca 4 ss lakserogn eller lodderogn 4 hardkokte eggdill og persille 2 tomater Kok eggene
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard