Lun chevre eller brie er en sikker vinner, spesielt med dette fantastisk tilbehøret. Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Ringle over honningog strø over grovhakkede valnøtter. Honning. Dekk skivene medruccola. Ruccola salat. Bruk en stekespade og legg chevreosten over på skivene med rødbeter
Chevremed valnøtter og bakte rødbeter. Begynn med minste mengden og smak til. Fiken med spekeskinke. Noen vil ha den mild, men dersom du vil ha en mer intens smak tilsetter du mer honningog balsamicoTilsett valnøttene og bland godt
Salat medChevre, pinjenøtter og acocado. Spe med vann og vin. Fiskesuppe med godt brød til. Har du ikke dette, tar du sennep, honningog edikk i en bolle
Fordel nøtter, granateplefrø oghonning over. Anrett på fat dekket medruccolablader. Legg dem på stekeplaten og stek midt i ovnen i ca 8 minutter til osten blir varm og myk. 1 (190g) Chevre Original. 2 ss flytende honning. 1 dl ruccola
Chevremed valnøtter og bakte rødbeter. Begynn med minste mengden og smak til. Fiken med spekeskinke. Noen vil ha den mild, men dersom du vil ha en mer intens smak tilsetter du mer honningog balsamicoTilsett valnøttene og bland godt Filodeig