Godt brød hører med (eller som vi hadde, nystekte rundstykker). 2 ss honning. 3 ss flytende honning. Stek valnøtter i litt smør og 2 ss med honning. 2 ss honning. 3 ss flytende honning
Serveres salaten med et godt brød, har du et perfekt måltid. Dette er en salat med fantastisk smakskombinasjon, søt pære med en smakfull chevreost og redikker sammen med knasende sprø valnøtter og en nydelig dressing
Honning. Jeg er av de som synes chevre er en delikatesse, og bruker denne nydelige geitosten til mangt og mye, som smak på pizza, til ostebordet, på salater og smørbrød
Mens Ingeniøren spiste lun chevre med honning, pinjekjerner og Pata Negra. Elsker brød. Når vi planla reisen til Stockholm var vi litt usikker på hva det ville si å være i en storby på helligdager
Kveldens rett ble enkel og er vel en klassiker med chevre og dadler, men den gjør seg. 1 ss flytende honning. 4 stk, skiver med brød til toast. Skjær brødskiven i 2 og legg chevre bitene på, sett de inn i ca, 7 min. 1 ss flytende honning. 4 stk, skiver med brød til toast
Fetaosten kan byttast ut med til dømes grilla halloumi eller chevre. Ha creme fraiche og fetaost i eit blenderbeger saman med honning, hakka ramsløk, vårløk og/eller grasløk
Risle over flytende honning. 150-200 gr chevre som raskt brunes i varm ovn, 210/220 C til de er gylne. Ristet brød til å ha under hver osteskive, Hjertesalat og litt ruccula, 1-2 finhakket sjalottløk et godt dryss hakkede valnøtter og cherrytomater delt i to. Bruk chevre som kommer i pløse, skjær en 1-2 cm tykk skive og sett inn i godt varm ovn for å få en brun gylden farve og slik at osten smelter litt inni. Ha den over og legg ut på toppen av salaten, ristede loff eller grovbrødskiver, legg den varme osten på skivene, gjerne 3-4 skiver til hver. 150-200 gr chevre som raskt brunes i varm ovn, 210/220 C til de er gylne