2 ss honning. 3 ss balsamico. 3 ss flytende honning. Stek valnøtter i litt smør og 2 ss med honning. 2 ss honning. 3 ss balsamico. 3 ss flytende honning
Honning. Balsamico, helst den tykke litt søte kremen. Jeg er av de som synes chevre er en delikatesse, og bruker denne nydelige geitosten til mangt og mye, som smak på pizza, til ostebordet, på salater og smørbrød
Chevre med valnøtter og bakte rødbeter. Noen vil ha den mild, men dersom du vil ha en mer intens smak tilsetter du mer honning og balsamicoTilsett valnøttene og bland godt
GA_googleAddAttr("Tag", "grillet-chevre-salat"). Lag dressing av en god olivenolie, balsamico, dijon sennep, honning samt salt og pepper, smak deg frem men utgangspunktet er 2 deler olje og en del av de andre ingrediensene, røres godt med en liten visp
Spar litt revet appelsinskall og ha resten i en blender med appelsinjuice, balsamico eddik, honning, hvitløk, salt og pepper og kjør til alt er godt blandet
CHEVRE SALAT MED PERSIMON OG GRANATEPLE. Søt balsamico/ Honning. Grønn pesto ble også byttet ut med honningvinagrette da det var en med løkallergi i selskapet
Chevre med valnøtter og bakte rødbeter. Noen vil ha den mild, men dersom du vil ha en mer intens smak tilsetter du mer honning og balsamicoTilsett valnøttene og bland godt Filodeig
Bland sammen olje, eddik og honning og hell det over. 1/2 runding chevre (du får kjøpt chevre i oppskårne rundinger i ostedisken). 1/2 dl balsamico. 1 ts honning. Bland sammen cremefraice og chevre og smør det over salmastykkene, ha på litt salt og pepper og stek det i ovnen på 180 grader i 20 minutter