Vi har hatt svinekoteletter sammen med nykokt ris og frisk salat, kremet pasta eller med baktpotet. Under finner du en oppskrift på fylte svinekoteletter med Blå Castello som stekes ferdig i ovnen sammen nypoteter, pærebåter og frisk timian
salat, tomat, løk og agurk. En lammeburger med Blå Castello gir et mangfold av smaker. Riste hamburgerbrødene, og “mekke” til burgeren med salat, agurk, løk og tomat
Salat. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron. en kyllingfilet per person en skive brie per person 2 skiver bacon salt og pepper tagatielle spaghetti til x antall personer Blue Castello Fløte 1 Avacado 1 Mango 1 hånd salatblanding av det du likker, gjerne med ruccola 1 sitron 1/2 rødløk 1/4 chilli 2 ss valnøtter. En halv blå castello smeltes sammen med ca 1 dl fløte og blandes deretter inn i den avsilte spaghettien. 2 skiver bacon salt og pepper tagatielle spaghetti til x antall personer Blue Castello Fløte 1 Avacado 1 Mango 1 hånd salatblanding av det du likker, gjerne med ruccola 1 sitron 1/2 rødløk
Jeg brukte blå kremet Castello fra Arla som er Norges mestselgende muggost. Server med en frisk salat. Castello blåmuggost hever virkelig smaken i paien og gir den en rik og spennende smak
Lindeman’s, Wolf Blass, Rosemount, Wynns Coonawarrra Estate og Castello di. Vinen er perfekt til lettere sommermat som salater og sjømat, men også strålende alene
Castello har utfordret meg til å skape en inspirerende rett med blåmuggost. I denne retten har jeg gratinert kongekrabbe med blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Blå Castello. Serveres med salat kanskje. Legg på Blå Castello. 100 gr Blå Castello. Dette er en kombinasjonen av en lasagne og en kjøttpudding som jeg har laget før
Deretter smuldret jeg opp en Blå Castello oppå der igjen. Litt salat, hvitløks dressing og hvitløks brød, så er du klar for å frastøte deg alle tilnærmelser på byen