Favoritten min er Carpaccio som første gang i kjent sammenheng ble servert i Harry’s bar i venezia rundt 1950, sellv om det nok er en mye eldre måte å lage mat på. 300g ytrefilet av storfeHalv pakke ruccola salatParmesanSalt og Pepper1 ts dijon sennep4 ss oliven olje1-2 ss presset sitronKjøp kun ferskt kjøtt som du opplyser at du skal spise rått og som slakteren / butikken garanterer for
Carpaccio var opprinnelig en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt og en lys dressing. Han ga retten navnet, ikke grevinne Amalia som man skulle tro, men Carpaccio etter renessansemaleren Vittore Carpaccio fra Venezia
Carpaccio, Sushi eller Tartar. Hvalkjøttets smak kommer best til sin rett når det er rått. God håndhygiene er ekstremt viktig når man håndterer rått kjøtt
Mør, delikat og en fin mild smak og jeg tenkte med en gang at dette er carpacciomaterialet. Og tro meg, dette var faktisk bedre enn carpaccio av storfe
Her er soppen lagt opp som carpaccio. Med en klubbeaktig stilk, og helt ren for mark. Helt fra begynnelsen av femtiårene, har sopp vært en kjær gjest på matbordet
Hege lagde carpaccio og her er hennes “oppskrift”. Legg rått oksekjøtt utover en tallerken. For noen helger siden var jeg på hyttetur med noen venninner
På Tustna får jeg tak i utmerket hvalkjøtt fra en lokal leverandør, og dette kjøttet er så mørt og så delikat at det egner seg utmerket som sashimi eller carpaccio, dvs
variant av carpaccio, vet du nå hvordan gjestene kan overraskes. Johnny bruker dermed helt bevisst begrepet diett for å gjeninnføre den riktige forståelsen av ordet
Carpaccio av laks eller ørret. Med tataki bringer vi japanske smaker på middagsbordet. Laks eller tunfisk med smakfulle sauser fulle av de mest fantastiske asiatiske smakene