Cannelloni med ricotta oppskrift oppskrifter

Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Denne oppskriften er et forsøk på å etterlikne en pastarett vi fikk servert på en liten bortgjemt restaurant i Venezia
Spinat og ricotta Rotolo

Spinat og ricotta Rotolo

Det er nesten som en cannelloni, bare at rørene er lagt andre veien. FyllTin spinaten og klem ut vannet med hendene
Ovnsbakt «butternut squash»

Ovnsbakt «butternut squash»

« Cannellonimedricotta og spinatFiled Under. Nedenfor følger en oppskrift og fremgangsmåte på ovnsbakt butternut squash som kan være utgangspunkt for supper, pureer eller som tilbehør til kjøtt eller fisk slik den er

Kunsten å lage tortellini.

Cannelloni i det vide og det brede. En av fordelene med å skrive om vin, øl og mat, er at man får noen opplevelser man aldri glemmer
Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Eg tenkte å prøve ein tomatfri variant, dei oppskriftene eg har sett har ofte tomatsaus eller berre hakka tomatar på toppen
Cannelloni med endive og ricotta

Cannelloni med endive og ricotta

Og valget falt på en ny vri på cannelloni, fyllte pastarør. Jeg fyllte dem med en blanding av endive (litt bitter salat), ricotta og masse parmesan
Cannelloni Med Ricotta Og Spinat

Cannelloni Med Ricotta Og Spinat

Det som gjør cannelloni så velegnet som pastarett er at den holder på mye fyll og saus, og dermed også mye av smakene
Cannelloni med spinat og ricotta

Cannelloni med spinat og ricotta

  Smak til med muskat, salt og pepper. I denne canneloni varianten er det både spinat, ricotta og skinke
Cannelloni med paprika

Cannelloni med paprika

Bland ricotta, paprika, egg, kavringstrø og parmesanost. Bruk en teskje og tilsett fyllet i Cannelloni Barilla
Kalv og sopp cannelloni

Kalv og sopp cannelloni

Da jeg også fant god sopp ble det fort at en cannellonimed kalv og soppfylling ble til. Denne toppet jeg med en bechamelsaus med masse parmesan

Cannelloni med spinat og ricotta

Mens tomatsausen putrer blandes ricotta og parmesan inn i spinaten, og creme fraiche blandes med finhakket ansjos og parmesan i en separat bolle