Smørstek gulrøttene, det tar ca. Oksestek er den perfekte middag -. Butterdeigen må tine i ca. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
Legg oksesteken på en rist og sett den inn på varmluft-og grill funksjjon i ca. (Dette tar ca. Mot slutten av steketiden skrur jeg opp temperaturen og freser kjøttet litt på grillfunksjon
ca. (Steketiden kan variere fra ovn til ovn, så følg nøye med på steketermometeret). Langtidsstekt, mør oksestek med peppersaus og fløtegratinerte poteter
Spesielt var jeg usikker på steketiden. Oppskrift ca 4 personer. ca 1,6- 1,8 kg mørbrad. Går termometeret opp til 75-80℃ er kjøttet blitt grått innvendig og du har fått oksestek, som er noe annet. Klikk her for flere oppskrifter ca 4 personer. ca 1,6- 1,8 kg mørbrad
Det dreier seg altså om en oksestek marinert i anis og ingefær, med søtpotetpuré og lun scampisalat, alt dette forhåpentligvis vel akkompagnert av eplebrus av nypressede epler med hjemmelaget solbærlikør
Jeg tok den ut når gradene viste 65, pakket den inn i folie og lot den stå i ca 30 min ++ Da var den den skjære klar, mør og fin. Toatal steketid ble 2 timer. #blogg #hverdag #helgemat #søndagsmiddag #familie #middag #søndag #helg #oksestek #rødvinsaus #morsinunge 3 gulerøtter
La steken hvile ca. Etterfyll vann i løpet av steketiden hvis det er nødvendig. Gni steken inn med salt og pepper og sett et steketermometer i den tykkeste delen