Det er noe med dressingen til cæsarsalat jeg elsker. Legg opp romano salaten med krutonger, rød løk, tørkede tomater, litt revet parmesan og kyllingstrimler
Cæsarsalat kan også lagast vegetarisk, då kan du bytte ut kyllingenmed tofu eller steikt halloumi. Salaten er enkel, med salatblad, krutongar, parmesanost, kylling og ein karakteristisk dressing
Kjempegod og mettende salat med "kylling", for de som liker sånt. "Kyllingen" Jeg har brukt Chickin Nuggets fra Viana som du får kjøpt i helsekostbutikker
Ha brødbitene i en plastpose med olivenolje, og rist til alt er blandet. Denne salaten har en frisk og god smak, og kombinasjonen mellom kylling, salat og bacon er helt perfekt
Begynn medkyllingen slik at den får ligge og godgjøre seg litt før du steker den. Med fare for å høres ensformig ut så må jeg si det igjen, det var en lunsj og ei venninne på besøk
Cæsarsalatmedkylling. Rør inn dressingen og topp med krutongar, kylling og høvla parmesan. Knus kvitlauksfeddet lett med eit knivblad, og gni innsida av ei stor salatbolle
Stek kylling fileten til den er gjennomstekt, krydre kyllingenmed salt og pepper. La kyllingen hvile og gjerne bli kald før du skjærer den opp i tynne strimler
Så kutter jeg agurken i fire bitteretter det er det tomatene som blir delt i tosiste av grønnsakene er avokadoen der jeg først tar av skalle og tar ut steinen også i skiver og tre skiver andre veinår kyllingfilen steker med olje såkutter jeg frukten
Cæsarsalatmed havregrynpanerte kyllingstrimler og ostekremdressing. (Kyllingen kan også byttes ut med kalkunkjøtt om du har det til overs fra nyttårsaften)