Topp det hele med melisglasur, så har du noen fantastiske og saftige sticky buns. Sticky Buns. Kanelboller er så godt, og enda bedre blir de om de stekes sammen i form
Buns med innfletning ♥ Jeg jobber på Downtown hele helga, så dagen i dag har gått ut på å sove, etter treninga som var halv ti i morrest, som det var relativt tungt å stå opp til, etter å ha jobbet i natt, og ettersom jeg sto opp halv seks dagen før fordi vi hadde håndballtrening klokka seks, som det forresten ikke ble noe av fordi vi ikke kom oss inn i hallen, noe vi fant ut da vi sto utenfor hallen midt på natta og frøs
Det er ingen hemmelighet at jeg har vært helt obsessed med hair buns i sommer, og det har faktisk vært helt nødvendig for å at jeg skal klare å være komfortabel i varmen
Hi sweet readers, In Norway, we call Norwegian Vanilla Buns “skoleboller” which means “school buns”. I fell in love with these vanilla buns ever since I was a little girl when I would spend the summer at my grandma’s, in the most beautiful city in Norway, the “lovely Bergen”
Jeg fortsetter med veganske retter, og i går testet jeg ut å lage veganske pølser. Jeg valgte å bruke rispapir (sånn du bruker til ferske vårruller) som “skinn” til pølsene, og etter min mening fungerte det veldig bra i tillegg til å være en skikkelig kreativ løsning *klapp på egen skulder*
Dagens fristelse er “pure yumminess”, nemlig ” Caramel Brioche Sticky Buns “. Denne Caramel Brioche Sticky Buns er laget med den deilige oppskriften av det franske brødet- Brioche, som er både luftig og godt
I love these Norwegian Vanilla Buns ( In Norway we call these buns for skoleboller) These are my absolute favorite Buns since childhood , These Buns are baked with the most delicious pastry cream in the middle of each bun, and right after baking I cover the buns with a garland of white glaze and sprinkled with delicious coconut