Her er en god oppskrift på poteter. Denne oppskriften er for 2 store (4 små) porsjoner. 1 buljongterning. Så tok jeg en oksebuljong terning oppi en kopp/bolle med 4 dl vann. 1 buljongterning
Vi kom over en spennende oppskrift i DN Mat & Drikke av kokken Even Ramsvik. Varm opp den klare buljongen og server med ønsket tilbehør, gjerne kjøttet fra oksehalene
Etter litt prøving og feiling, greide jeg å komme frem til en oppskrift vi ble fornøyd med. Noe annet jeg lenge har hatt lyst til å lage helt fra bunnen av, er buljong
Oppskriften og bildene er fra den skjønne Charlotte Vanvik som bor i vakre Trøndelag. Det er alltid kjekt med nye ideer, og å ha buljong i knekkebrød, det har jeg nok ikke tenkt på
Kok opp buljongen i en kjele. Jeg skrev opp en cirka-oppskrift underveis, og den er som følger. Ha linsene og grønnsaks- og krydderblandingen i buljongen
1 pk bacon2 løk6 champignon2 ss smør800 svinebiff, flatbiff eller ytrefilet1 ss hvetemel2 ts paprikakrydder2 ss tomatpuré4 dl kjøtt- eller grønnsakskraft/buljong/fond1-2 dl fløteSalt og pepper
) denne oppskriften gir ca like mye lasagne som en toro familie pakke. 1 terning grønnsaks buljong. Søndag er jo dagen for å finne frem noe godt å tilberede, kose seg med god tid ved middagsbordet
Hell over buljong. 400 gram biff kjøtt (smaker faktisk godt med svin også) 1 stor gul løk Champinjong 1 rød paprika 1 stor gulrot 3 dl frosne erter 1 dl kjøtt buljong 2 dl lett creme fraise 1,5 ts dijon sennep Salt og pepper Til mosen. #familiemiddag #oppskrift #lesscarbs #oppskrift #biff #stroganoff #godtno 3 personer