Tabbouleh er en bulgurhvete-salat som ofte serveres i Midt-Østen. Kjør blomkålhodet, fennikel og skrelt gulrot hver for seg i en foodprosessor, til du har en finkornet masse som minner om bulgur
Linse- potet- og bulgurgruten med indiske krydder skal egentlig serveres med røkt kolje, og det har jeg nesten tenkt å gjøre med restene imorgen, men jeg kan melde om at den var topp tilbehør til kylling også
Bulgur er knust hvete som brukes som tilbehør til en mengde retter, gjerne i stedet for ris. Stek grønnsakene i en blanding av smør og olje i noen minutter før du tilsetter vann og bulgur
Bulgur . NAAF anbefaler å spise glutenfritt når man har hveteallergi. Denne vil også gjelde for en med hveteallergi, men alt som regnes som glutenfritt er ikke alltid trygt for en med hveteallergi
Kok hveten etter anvisningen på pakken. Bland med hveten. Durumhvete, Bulgur eller lignende 2 dl. Rub (gni inn) lammeroastbiffen med BBQ Rub Herbs og sett til siden
Kok bulguren som anvist på pakken. Ha bulguren i en bolle og bland i olivenolje, stekefett, rødløk, forvellede aspargesbønner, gressløk, vårløk i skiver og nyristede pinjekjerner
Her er det søt, silkemyk, ovnsbakt paprika, den smakrike rucculaen, den forførende fetaosten, næringsrik hel durumhvete, teriyaki og sesam, aromatisert Liveche kylling og søt pære som er med på å løfte smaksbildet og gjøre salaten komplett