Buffet også kalt buffé er et begrep,. som kommer fra fransk og latin og opprinnelig betyr "praktbord". Nå har ikke jeg planer om å bli noen restaurantanmelder, men kan jo skrive litt om hvordan
Amerikanske buffen bestod av. Kyckling klubbor, pastasallad med curry marinerade scampi, foccacia, aioli, marinerade böner, salsa, römme och nachochips
Gazpacho er ei klassisk spansk kald tomatsuppe som det finst mange variantar av. I daga har eg laga henne intenst raud, utan agurk og grøn paprika som ein ofte får i gazpacho
Når gjestane kjem er det fint å kunne fylle ein lekker buffé med forskjellige rettar. Då finn alle noko dei likar, og ikkje minst kan ein prøve litt av kvart, og få smakt det meste
Desse dessertklementinane er deilige etter ein tung julemiddag. Dei er også fine å gi bort, enten som julegåve til dei som har alt, eller som vertinnegåve
Smågodt kan vere noko anna enn det du puttar i påskeegget. Det kan like gjerne vere smårettar som er enkle å lage, og som gir variasjon i den tradisjonelle påskemenyen
Indonesisk mat er en av de mest levende og fargerike kjøkken i verden, full av intens smak. Det er mangfoldig, blant annet fordi Indonesia består av ca 6000 befolkede øyer, i totalt 18
Dette er en veldig enkel og lettlaget vegetarrett som også er næringsrik og sunn. Serverer du denne linserøren med grønn salat og grovt brød får du en fullverdig middag
Detta hadde jag på min amerikanska buffe för en tid tillbaka. 12 personer3 bokser med blandede bønner, 400 grams (1200g)1 chilifrukt 1/2 skivad squash1 rødløkpresset saft fra 1 sitron2 pressede hvitløksfedd4 ss olivenolje2 dl hakket persille, gjerne bladpersillesalt 1 tsk ittaliensk salladskryddanymalt pepper1) Skyll bønnene i kaldt vann og la vannet renne av