Jeg lagde bruschetta av. Pynt med parmesan i tynne skiver, gjerne skåret med en ostehøvel. Etter å ha gått tur i fjellet, er det veldig godt å komme inn til en varm hytte og å kunne se fram til en kveld med mye god mat å kose seg med i hyggelig selskap
Når du da fyller dette med for eksempel sardiner, tunfisk, kjøtt, kylling, tomat, ost, salat, reker, scampi, urter, andre aromaer og god olivenolje, så forstår en at det blir godt og at mulighetene er store
Legg på dobbelt lag medost. Lyst brød med soltørket tomat. Sør Afrikansk bruschettamed bacon. Følg med. Sett under grillen til osten bobler og har fått litt lysebrune flekker
Bruschetta er nydelig som forrett, men om du lager det og har det sammen med flere småretter, så er et godt råd og ha tomatblandingen for seg, slik at gjestene selv kan legge på brødet
Ikke så lenge etter at vi hadde satt oss, kom kelneren med focaccia, frityrstekt ris medostog små bruschettaer vi fikk smake mens vi ventet på hovedretten