Bruschetta med hvitløk oppskrifter

Oppskrift: Bruschetta

Oppskrift: Bruschetta

I går samlet jeg jentegjengen for spakveld hjemme hos meg, og i forkant av det laget jeg lett tapas medbruschetta og fylte tortillalefser
Bruschetta med tomat og basilikum

Bruschetta med tomat og basilikum

Skrell hvitløkbåtene og gni de stekte baguetteskivene inn med litt hvitløk. hvitløksfedd. Kok opp en gryte med litt vann
Bruschetta med tomat og basilikum

Bruschetta med tomat og basilikum

Fjern stenene fra tomatene opp del opp i fine små terninger og bland med olje og hakket basilikum og hvitløk
Bruschetta

Bruschetta

Rist brødskivene sammen med det hele hvitløksfeddet (jeg klemmer det litt sammen med flaten på en kniv for å slippe ut smakene) i en stekepanne til brødet er sprøtt på begge sider
Bruschetta - the sicilian way

Bruschetta - the sicilian way

Del en hvitløk i to eller press medhvitløkspresse, og rør den inn i blandingen. Når brødet er klart /skal være litt crispy) legger du tomat blandingen oppå (fjerne hvitløken)
Bruschetta med krepsehaler

Bruschetta med krepsehaler

Bland smør med finhakket hvitløk. Sprø bruschettamed krepsehaler er en fin lunsj eller forrett. Hakk stangselleri og bladpersille og bland det med majones, sitronsaft og sennep, sitronskall og litt paprikakrydder
Bruschetta

Bruschetta

Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. 4 skiver landbrød4 tomater 1 fedd hvitløkOlivenoljeBasilikumGormetsalt og grovkvernet pepper. Bland tomatene med finhakket hvitløk, finsnittet basilikum, et par spiseskjeer olivenolje samt salt og pepperSkjær brødet i skiver og pensle det med olivenolje på begge siderStek skivene i ovnen på 200 grader til de får en lett gylden fargeTa ut brødet og gni det medhvitløksfedd som er delt i toLegg tomatblandingen på brødet og avslutt med noen dråper olivenolje og pepper. 1 fedd hvitløk
Bruschetta med tomat

Bruschetta med tomat

Mos hvitløksfedd og smør det utover brødet før du dekker det med relativt finhakkede tomater. Hvitløk. Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld
Bruschetta med sopp

Bruschetta med sopp

Tilsett hvitløk og la den surre med i et minut. Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett

Bruschetta

Da tenkte jeg at det var på tide med en liten oppskrift. Finhakk hvitløk og bland i tomatblandingen. Denne gangen bruschetta som vi lagde på søndag
Bruschetta med sopp

Bruschetta med sopp

Hvis du er så heldig å kjenne en sopplukker som kan skaffe steinsopp, må du skjære steinsoppen i gode skiver og steke den i halvparten olje og halvparten smør, kanskje med litt hvitløk, krydre med salt og pepper, litt hakket persille og legge et par skiver på hver brødskive
Bruschetta med soltørkede tomater og mozzarella

Bruschetta med soltørkede tomater og mozzarella

Del hvitløken i to på langs og gni hvitløken på overflaten av brødet. Bruschettamed krepsehaler. Disse bruschettaene er også supre som snacks, på tapasbordet eller som fingermat
TAPAS - bruschetta

TAPAS - bruschetta

Før tomatblandingen legges på brødet må brødet smøres godt inn medhvitløk. Begynn med å lage et lite kryss på toppen av alle tomatene
Fire typer bruschetta

Fire typer bruschetta

Ha tomater, løk og hvitløk i en bolle sammen med olje, basilikum, timian, bønner og balsamico. Jeg forbinder bruschettamed skikkelig sommermat, så da ble det det i dag