Rist brødskivene sammen med det hele hvitløksfeddet (jeg klemmer det litt sammen med flaten på en kniv for å slippe ut smakene) i en stekepanne til brødet er sprøtt på begge sider
Del en hvitløk i to eller press medhvitløkspresse, og rør den inn i blandingen. Når brødet er klart /skal være litt crispy) legger du tomat blandingen oppå (fjerne hvitløken)
Bland smør med finhakket hvitløk. Sprø bruschettamed krepsehaler er en fin lunsj eller forrett. Hakk stangselleri og bladpersille og bland det med majones, sitronsaft og sennep, sitronskall og litt paprikakrydder
Med det italienske flaggets farger i rødt, hvitt og grønt må dette være signaturrett nr 1. 4 skiver landbrød4 tomater 1 fedd hvitløkOlivenoljeBasilikumGormetsalt og grovkvernet pepper. Bland tomatene med finhakket hvitløk, finsnittet basilikum, et par spiseskjeer olivenolje samt salt og pepperSkjær brødet i skiver og pensle det med olivenolje på begge siderStek skivene i ovnen på 200 grader til de får en lett gylden fargeTa ut brødet og gni det medhvitløksfedd som er delt i toLegg tomatblandingen på brødet og avslutt med noen dråper olivenolje og pepper. 1 fedd hvitløk
Mos hvitløksfedd og smør det utover brødet før du dekker det med relativt finhakkede tomater. Hvitløk. Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld
Hvis du er så heldig å kjenne en sopplukker som kan skaffe steinsopp, må du skjære steinsoppen i gode skiver og steke den i halvparten olje og halvparten smør, kanskje med litt hvitløk, krydre med salt og pepper, litt hakket persille og legge et par skiver på hver brødskive
Del hvitløken i to på langs og gni hvitløken på overflaten av brødet. Bruschettamed krepsehaler. Disse bruschettaene er også supre som snacks, på tapasbordet eller som fingermat
Ha tomater, løk og hvitløk i en bolle sammen med olje, basilikum, timian, bønner og balsamico. Jeg forbinder bruschettamed skikkelig sommermat, så da ble det det i dag