Bruschetta brød oppskrift oppskrifter

Oppskrift: Bruschetta

Oppskrift: Bruschetta

Skjær tynne brødskiver og legg de utover på et bakepapir. Tenkte å dele oppskriftenbruschetta med dere, så kanskje noen blir fristet til å prøve det samme
Bruschetta med tomat og basilikum

Bruschetta med tomat og basilikum

Bruschetta er en fin måte å gjære nytte av brødrester. På denne varianten legges tomatene på, og stekes sammen med brødet i ovnen
Bruschetta med spekeskinke og pesto

Bruschetta med spekeskinke og pesto

Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Jeg foretrekker den på en litt annen måte
Bruschetta

Bruschetta

Rist brødskivene sammen med det hele hvitløksfeddet (jeg klemmer det litt sammen med flaten på en kniv for å slippe ut smakene) i en stekepanne til brødet er sprøtt på begge sider
Bruschetta - the sicilian way

Bruschetta - the sicilian way

Når brødet er klart /skal være litt crispy) legger du tomat blandingen oppå (fjerne hvitløken). #spisogspar #matglede #helse #tips #sommer #oppskrift #italia #mat #bruschetta #hverdag #mamma #ferie #feriemat #måltid Bilde #lunsj
Bruschetta med avokado

Bruschetta med avokado

Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent. Fordel blandingen på det stekte brødet. 4 skiver brød. Varm olivenolje i en panne
Bruschetta med krepsehaler

Bruschetta med krepsehaler

Skjær brødet i skiver og smør det med hvitløkssmøret. Atter en gang er jeg inspirert av det danske kjøkkenet og funnet oppskriften der
BRUSCHETTA SOM FORRETT

BRUSCHETTA SOM FORRETT

Legg stekepapir utover ei stekeplate, skråskjær brødet og drisle med olje, Legg osteskivene på brødet og dekk med pølsebitene
Bruschetta med edamamebønner

Bruschetta med edamamebønner

Rist brødet i en stekepanne og gni så skivene med et hvitløksfedd som du deler i to. Her har jeg laget en lekker bruschetta av edamame-bønner som du kan unne deg når som helst
Bruschetta med tomat, avocado og spekeskinke

Bruschetta med tomat, avocado og spekeskinke

I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Bruschetta

Bruschetta

4 skiver landbrød4 tomater 1 fedd hvitløkOlivenoljeBasilikumGormetsalt og grovkvernet pepper. Bland tomatene med finhakket hvitløk, finsnittet basilikum, et par spiseskjeer olivenolje samt salt og pepperSkjær brødet i skiver og pensle det med olivenolje på begge siderStek skivene i ovnen på 200 grader til de får en lett gylden fargeTa ut brødet og gni det med hvitløksfedd som er delt i toLegg tomatblandingen på brødet og avslutt med noen dråper olivenolje og pepper. 0 4 skiver landbrød
Bruschetta med tomat

Bruschetta med tomat

Brød. Bruschetta – perfekt som en liten rett en på varm sommerdag, eller en kald vinterkveld. Rist brødskivene i brødrister, på grillen eller i ovn
Bruschetta med spekeskinke

Bruschetta med spekeskinke

Originalen består av ristet brød med tomat og spekeskinke, men i min variant har tomaten i seg selv erstattet brødet
Bruschetta med sopp

Bruschetta med sopp

Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett. Legg brødskivene under grillen i ovnen inntil de er lett grillede og har fått farge
Chorizo Bruschetta

Chorizo Bruschetta

Jeg er en skikkelig brød elsker, ingenting er så godt som ristet landbrød med godt pålegg og ost mmm