Skjær tynne brødskiver og legg de utover på et bakepapir. Tenkte å dele oppskriften på bruschetta med dere, så kanskje noen blir fristet til å prøve det samme
Rist brødskivene sammen med det hele hvitløksfeddet (jeg klemmer det litt sammen med flaten på en kniv for å slippe ut smakene) i en stekepanne til brødet er sprøtt på begge sider
Rist brødet i en stekepanne og gni så skivene med et hvitløksfedd som du deler i to. Her har jeg laget en lekker bruschetta av edamame-bønner som du kan unne deg når som helst
I Italia får man bruschetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av et stykke ristet brød med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
4 skiver landbrød4 tomater 1 fedd hvitløkOlivenoljeBasilikumGormetsalt og grovkvernet pepper. Bland tomatene med finhakket hvitløk, finsnittet basilikum, et par spiseskjeer olivenolje samt salt og pepperSkjær brødet i skiver og pensle det med olivenolje på begge siderStek skivene i ovnen på 200 grader til de får en lett gylden fargeTa ut brødet og gni det med hvitløksfedd som er delt i toLegg tomatblandingen på brødet og avslutt med noen dråper olivenolje og pepper. 0 4 skiver landbrød
Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett. Legg brødskivene under grillen i ovnen inntil de er lett grillede og har fått farge