høyrygg eller coulotte)----------------Curry-pasta4 grønne kardemommekapsler1 hel kanelstang3 kryddernelliker2 korianderfrø1/2 teskje revet muskatnøtt8 tørkede chili5 stk sitrongress50 gram galangarot4 korianderrøtter5 små sjalottløk5 fedd hvitløk1 teskje salt2 spiseskjeer peanøtterOlje til steking-----------------1 boks kokosmelk (4 desiliter)1 desiliter tamarindvann (se tips og råd)3 spiseskjeer fiskesaus1 spiseskje kokossukker2-3 søtpoteter1/4 ananas15-20 grønne bønner1 neve thaibasilikumSlik gjør du det. Det tar ca 20 minutter, slik at curryens totale koketid blir rundt en halvtime. Når det gjenstår 2 minutter, tilsettes brønne bønner delt i tre, ananas i terninger og hakket frisk thaibasilikum
Med en innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg kan du enkelt steke, for eksempel løk og brune kjøtt på komfyren før du setter den over i varmeelementet, den kan også brukes på induksjonstopp
Related PostsSabut masoor daal – hele brune linser Tarka daal – Gul linsecurryRajma masala – Bønner i tomatcurryChana masalaLinsepannekakerChole palak – Kikerter og spinat i curry
Det kan evt brunes i ei panne når det tas ut av sous viden. Problemet med høyrygg er at det er ganske seigt og trenger lang koketid, det gjør at det passer perfekt for sous vide
Man kan sikker bruke svarte eller brune også. røde bønner. Men jeg brukte kidneybønner. I tillegg vaskes ikke tørkede bønner før de pakkes, sånn at de ikke skal få muggdannelse og annet snacks, så bløtlegg bønnene og skyll godt
// Middagskaker av perlebygg, soyaprotein og brunebønner //. ♥ 1 boks hermetiske brunebønner, ca 230 g. De siste 5 minuttene av koketiden tilsetter du soyaprotein. 1 boks hermetiske brunebønner, ca 230 g ♥
4 passe store gulrøtter ♥ 1 boks rødebønner i chili ♥ litt vann ♥ 1 pk hakkede tomater ♥ 3 hvitløks fedd ♥ 2-3 ss kaldpresset oliven olje med chili ♥ 1 chalautløk ♥ 5-6 sukkererter ♥ 1 gul løk ♥ 1 fersk rød chili og 1 rød paprika. Avslutt med sjalottløk og paprika når risen har sånn det er ca 20 minutter igjen av koketiden
) Etter et par minutter kommer det noen små brune flekker rundt omkring, og da er nanbrødet ferdig. Ha i resten av yoghurten (eller ikke hvis du liker den sterk) og kikerter mot slutten av koketiden
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Ta frem gryten som du skal lage retten i, stek bacon/fleskebiter lett brune i gryten, tilsett løk og hvitløk og la det surre med en stund, tilsett tomatpure og la det surre videre mens du tilsetter krydder og hermetiske tomater