Brun saus til ribbe oppskrifter

14 Lagre
Ribbe med fløtesaus, hjemmelaget rødkål, roskenkål, bacon og amandinepoteter.

Ribbe med fløtesaus, hjemmelaget rødkål, roskenkål, bacon og amandinepoteter.

Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Smelt smøret, og la det brunes. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
5 Lagre
Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål.

Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål.

Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Smelt smøret, og la det brunes. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
5 Lagre
Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Ribbe med sprøstekt svor – i dampovn

Og lag for all det ikke brun sausribbefettet skal være som det er, og forhåpentligvis blir det en rest som kan brukes til lutefisken
0 Lagre
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Brun saus til ribben er heller ikke noe som har vært en ting som har blitt servert i min barndom og i grunn noe jeg først har blitt kjent med i voksen alder
9 Lagre
DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
0 Lagre
Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Adventskalender -Luke15/Klassisk ribbe

Smelt smøret over middels varme til det er nøttebrunt. Sil sausen over i et sausenebb og server rykende varm til herlig, nystekt ribbe,mandelpoteter, rødkål, rosenkål og gulrøtter
3 Lagre
EPLE OG LØKKOMPOTT

EPLE OG LØKKOMPOTT

Andebryst er jo ikke hverdagsmat, så jeg har prøvd det ut som tilbehør til svinekoteletter, kjøttkaker(uten brun saus) og lammekoteletter
2 Lagre
Julepizza med svineribbe

Julepizza med svineribbe

Brun saus (Bruk rester fra julemiddagen eller lag din egen. En deilig julemunnfull med svineribbe, sjysaus, erter og rødkål
1 Lagre
Akevittmarinert svinefilét med ovnsbakte grønnsaker

Akevittmarinert svinefilét med ovnsbakte grønnsaker

Jeg laget ingen spesiell saus, bare kokte ut pannen med litt akevitt etter at jeg hadde brunet filéten
0 Lagre
Livet med Adams Matkasse

Livet med Adams Matkasse

Fiskegrateng med macaroni, og ribbe med medisterpølser, ferdig surkål, poteter og brun saus klarte jeg meg derfor fint uten
0 Lagre
Adventskalender -Luke 5/Nøttestek

Adventskalender -Luke 5/Nøttestek

Lag en god brun saus og server til. Smak til med salt, pepper og worchesteshire saus. Oppskrift på sausen finner du her
0 Lagre
JULEN 2012

JULEN 2012

Julemiddagen bestod av svinestek med brun saus, poteter og i tillegg hadde vi fått medisterkaker, medisterpølser, ribbe og surkål til
4 Lagre
Ribbe glasert med sennep og brun sukker

Ribbe glasert med sennep og brun sukker

Lag en saus/sjy av fett og kraften som er i langpannen. Men kanskje du tenker som meg, og ikke vil ødelegge ribbesmaken til juleaften
43 Lagre
Ribbe hele året!

Ribbe hele året!

Det må jo ikke være surkål og brun saus som tilbehør hver gang. Nå kan du velge om du vil beholde sausen som sky eller om du vil tilsette fløte og ha en fyldigere saus
38 Lagre
Ribbe med garantert sprø svor

Ribbe med garantert sprø svor

Server med tykk brun saus, kokte poteter, og hjemmelaget surkål og gulrøtter. Sprø svor er et must på svineribbe, og her er den ikke så veldig hemmelige oppskriften på hvordan få det til
15 Lagre
Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål.

Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål.

Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Smelt smøret, og la det brunes. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk
8 Lagre
Ribbe med godt følge

Ribbe med godt følge

Jeg helsteker den, og serverer med potetmos, rotmos, brunsaus og grønnsaker. Brun mel og smør. Helt til slutt, ta ut ribba, sil av kraften/vannet i en bolle(brukes til saus)
7 Lagre
Ribbe med fløtesaus, amandinepoteter, rødkål, rosenkål og bacon.

Ribbe med fløtesaus, amandinepoteter, rødkål, rosenkål og bacon.

Ha oppi melet, og brun videre over svak varme til det er nøttebrunt. Smelt smøret, og la det brunes. Legg oppi hvitløk og sjalottløk, dette vil gi god aroma til både ribbe og saus, det vil ikke smake hvitløk