Brun saus med maisenna oppskrifter

Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Jeg hadde ikke noe mer på tallerken enn dette, men du kan selvfølgelig supplere med ertestuing og ripssyltetøy om du ønsker
Kjøttkaker i brun saus

Kjøttkaker i brun saus

Smak til medsoyasaus, salt og pepper. Mos ertene sammen med smør og litt pepper. Sjysaus. Ha tyttebær i en liten kjele og rør sammen med sukrin gold (kan også lages i mikro), la avkjøle før servering
Lammecarré med rødvinssaus

Lammecarré med rødvinssaus

Brun kjøttet på middels høy varme i en blanding av smør og nøytral olje i ca fem minutter. Eller la den bare koke et par minutter til og jevn ut medMaisenna rørt ut i litt vann
Høstgryte

Høstgryte

Legg i porsjoner med kjøtt i gryten når den er godt oppvarmet og brun kjøttet godt. Den første er å fortsette å koke inn kraften til den blir tykkere, en enklere sak er å blande inn litt maisenna, men min favoritt er å lage en meljevning (roux) som brunes
Nøttestek i porsjoner

Nøttestek i porsjoner

Når soppen er brun og fin har du i soyasausen og lar trekke helt inn. Jeg spiser de med søtpotetstappe, dampet rosenkål, stekt grønnkål, fløtesausmed sopp, ovnsbakte poteter og masse masse tyttebærsyltetøy
Gong Bao kylling

Gong Bao kylling

Når oljen er varm tilsetter du først chilien og lar den surre med på middels varme, til den blir rødbrun i fargen
Saken er hestebiff

Saken er hestebiff

Du kan alternativt grille den på alle sider, til den er godt bruna på alle sider. Dersom det er behov for å tjukne sausen, blander du ei teskei medmaisenna i ei stor skei kaldt vatn, blander godt ut maisennaen og har blandinga i sausen
Kålstuing

Kålstuing

// Kålstuing med potet, “kjøttboller” fra Anamma, rapet gulrot og brunsaus //. Spe på med litt og litt melk mens du rører rundt og vent til sausen begynner å tykne
Sunn og God Middag - Ørret

Sunn og God Middag - Ørret

Avocadoen er det siste du skjærer opp ( så den ikke blir brun ) og legger på tallerkenen , topper med reker, majones og litt sitron
Sunn og tradisjonell hverdagsmiddag

Sunn og tradisjonell hverdagsmiddag

I dag har jeg en norsk klassiker til dere, nemlig kjøttkaker i brunsausmed poteter og ertemos – nam
Sunn, norsk husmannskost

Sunn, norsk husmannskost

I dag får dere en norsk klassiker til middag, nemlig kjøttkaker i brunsaus. Smak til medsoyasaus, salt og pepper
Høsttallerken

Høsttallerken

Er du en av de som ønsker saus/dressing til kan du enten lage deg en hvitløksdressing av gresk yoghurt, presset hvitløk og litt salt, eller en brunsjysaus – bruk sjy både fra stekepanne og ildfast form og varm opp med litt buljong og maisenna