Stek kyllingen jevnt brun på panne og legg den i en ildfast form. Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Brunkyllingen på høy temperatur i litt olje. Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Vi lager alltid kyllingsaus til ovnsstekt kylling på den måten, med kraft og fett fra stekeformen. Denne varianten lager jeg til helstekt kylling og kalkun
Dette er et perfekt frisk liten saktil å følge den smaksrike sausen og kyllingen. Til Chilisausen. Jeg har jo et lager av hele kylling i fryseren i påvente av å bli brukt
Smelt smør i en stekepanne og når smøret har sluttet å frese bruneskyllingen grundig på alle sider. Smak til sausen og gi den eventuelt en liten sprut sukkerkulør, hvis den er for kjedelig i fargen
Ha smør/olje på stekepannen og stek kyllingen pent brun og legg den til side. Kyllingen i dag har fått følge av fersk god pasta, en smakfull saus, sopp og litt bacon, i tillegg puttet jeg i et par små osterester som gav god smak til sausen
Brun lett i litt olje og gjerne en dæsj smør i panna på begge sider, ha over i ei ildfast form (hell over stekefettet fra panna) og sett i ovnen på rist over søtpotetene
Del kyllingen i strimler, varm olje i en panne og brunkyllingen. Tilsett stekemiksen i wokpannen, fres videre og la det bli gjennomvarmt før du tilsetter nudler og saus