O r e o r u l l 3 egg1,5 dl sukker2 dl mel Jeg bruker glutenfritt mel3 ss kakao1 ts bakepulver Oreokrem. 4 dl kremfløte1 pakke oreokjeksJeg brukte nok både litt mer fløte og kjeksJeg bruker glutenfrie Oreokjeks og de fra Lovemore er best. (jeg kjøper dem på Kiwi) Pisk egg og sukker til eggedosisBland de tørre ingrediensene (mel, kakao og bakepulver)og vend dem forsiktig inn med en slikkepott Hell røren i en bakepapirkledd langpanne ogstek kaken midt i ovnen på 220c i ca 7 minutterNår kaken er ferdig legger du den på hodet ned på et nytt bakepapir strødd med sukkerLa langpannen ligge over kaken til den er helt avkjølt (slik at den blir liggende mellom to ark med bakepapir og langpannen på toppen) Når kakebunnen er avkjølt kan du evnt vurdere å dynke den litt forsiktigom du ønsker saftigere bunn med mer smakPisk fløten til myk krem Knus Oreokjeks (spar kjeks til pynting)Fordel 2/3 kremen utover den avkjølte kakebunnen Strø over knuste oreokjeksBlander du kjeksen direkte i kremen blir kremenbrun og lite delikat syns jeg Rull så sammen rullekaken fra langsidenLa skjøtene ligge ned for da holder kaken seg bedre sammenJeg avkjøler kaken slik i kjøleskapet. slik at den får satt seg litt før jeg pynter hele kaken medkrem og oreokjeks O r e o r u l l 3 egg
Steik kaka til den er gyllen brun. Oppskrift på mor mi si rullekake (swissrull). Til ære for mor mi har eg laga ein kremmed ekte vaniljestang, der eg blandar i meir ferske bringebær som utgjer ein liten syrleg kontrast til den søte kremen
Pisk kremfløtenmed vaniljesukker og skjær bananene i skiver. Fordel også halvdelen av kremen inni. Vend kaken ut på papiret og rull den sammen med en gang
Kok til det får en brun karamellfarge. Rullekake. Pisk kremen til fyllet og bland med vaniljesukker. Fjern bakepapiret og avkjøl kaken med den varme langpannen over (se tips)