Smak til med sitronsaft og sukrin. Bre kremen over kaken. Den irrgrønne fargen avokadoen gir til glasuren er helt naturlig og inneholder ingen E-stoffer - perfekt farge nå til Halloween
Jeg husker så godt mitt første møte medbrownies. Men det hadde ingenting med saken å gjøre. Glasuren fra disse muffinsene passer forresten perfekt til denne browniesen
Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake medsjokoladekrem)
Da smakte den som brownies. Pynt med friske bær og server gjerne med pisket krem. Kari har nylig feiret fødselsdag, og da er det påkrevet med en kake eller to
- Lag sjokoladeglasuren ved å smelte sjokoladen over vannbad sammen med smøret. - Ha bollen vekk fra varmen og visp inn kaffen, rør til glasuren blir glatt og jevn
Smak til med sitronsaft og sukrin. Bre kremen over kaken. Den irrgrønne fargen avokadoen gir til glasuren er helt naturlig og inneholder ingen E-stoffer - perfekt farge nå til Halloween