Brosme kaker oppskrifter

Hjemmelagde fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker

I fiskekakene på bildet er det brukt ørret og brosme, men bruk det du har og liker. Lag passe store kaker med en skje
Fargerikt og velsmakende

Fargerikt og velsmakende

Brosme med parma, rotpuré og beter. Skummelt deilige butterdeigskaker med nøttepesto. Andre forrett besto av stekt filet av brosme med selleri- og persillerotpuré med mascarpone, sprøstekt parmaskinke, saus av rødbeter og feltsalat og rødbetspirer som garnityr

Plukkfisk og plukkfiskkaker

Jeg brukte denne gangen brosme, siden det var det vi hadde i fryseren nå (selvfisket selvfølgelig). Og dagen etter det igjen ble det plukkfiskkaker

Kams fra Stadt (Sogn og Fjordane)

Både brosme og torsk er godt å bruke som kams. Blir det røre til overs kan du lage små kaker som du ruller inn i matpapir og legge de på hodene i den varme gryta