Brosme i ovn oppskrifter

Brosme brosme!

Brosme brosme!

Brosme er en av våre beste fisker. Med et fast og fint kjøtt som holder seg ifine stykker. Brosme, Eng. For brosme er jo en av våre beste fisker

Brosme med rotgrønnsaker og frisk spinat

Sett formen iovnen. Brosme er en hvitfisk som jeg synes smaker veldig godt. Servert sammen med rotgrønnsaker og spinatblir det en sunn, god og lettlaget middag
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Bruk lutefisk av torsk, den blir best, selv om både lange, brosme, lake, sei og gjedde har blitt brukt før
Hvordan tilberede fisk?

Hvordan tilberede fisk?

bildet ser du et måltid av den hummersmakende fiskenbrosme, servert med potetpure, hvit asparges og rødvinskoktdelikatesseløk

Tradisjonell lutefisk

Tørrfisken som brukes, er rundfisk eller råskjær vanligvis av torsk, lange, brosme eller sei. Den kan kokes isitt eget vann, eller ovnskokes, som jeg foretrekker
Ovnsbakt brosme med persillerotmos

Ovnsbakt brosme med persillerotmos

Hærligbrosme er fra FiskehalleniNarvik. Den er fast og fini kjøttet og er lett å tilberede. Denne retten fikk jeg første gang servert i et selskap hos Lise Berg Larsen
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

Klippfisk er saltet og tørket fisk, som helst produseres av torsk, men hyse, lange, brosme eller sei kan også brukes
Tid for lutefisk igjen!

Tid for lutefisk igjen!

Bruk lutefisk av torsk, den blir best, selv om både lange, brosme, lake, sei og gjedde har blitt brukt før
Sommerminner

Sommerminner

Fish and chips med nyfisket Torsk og Brosme. Trekk eller bak fiskeniovn og legg opp julienne grønnsaker og øs over suppe jevnet med poteter

Fisk i form

La sausen småkoke mens fisken steker iovnen. Ingredienser. Server med ovnsstekte poteter, ris eller pasta