Brokkolisalat med bacon, rosiner, pinjekjerner og hvitvinseddik. Bland sammen brokkoli, majonesdressing, sprøstekt bacon, rosiner, rødløk, pinjekjerner og persille
Forvell brokkolien så vidt møre, og fordel disse utover. Gjerne med en frisk salat til. Stek baconbitene og spekeskinka i en panne og fordel utover paibunnen (som du har lagt i en smurt ildfast paiform)
Hvis du ønsker å variere kan du bytte ut chorizo med sprøstekt bacon, strimlet spekeskinke eller kokt skinke, stekt og strimlet kyllingfilet eller biffsnadder
)Bildet under viser en vegetarisk grønnsaksgryte hvor jeg har surret løk og hvitløk i en kasserolle, tilsatt vann og kokt brokkoli, squash, fenikkel, paprika og ingefær til møre
Skinkebiff med potetstrips og brokkolisalat. Skjær brokkolien opp i små biter, og skyll bitene. Da vi fikk servert en lignende versjon i et familieselskap i fjor høst var det også små baconbiter i salaten