Oppskrifta på har eg lagt ut mange ganger før blant anna HER som bringebærsorbet. Da gjelder det å mikse og trikse med tilbehøret, og her kommer eg med en kombinasjon eg synes var knallgod
Servér med kanel, sukrin og et smørøye – velbekomme. Går man litt raskt kan man til og med hive på seg «kortbuksa», men ytterjakke må jeg fortsatt ha på
eller til å toppe over havregrøten, overnight oats, ett tryss over proteinpannekakene, karamelliserte epler, litt crunch på toppen av en dessert, kake eller is (som sunn bringebærsorbet) , yoghurtblandinger, cottage cheese, inni speltlompene, over fruktsalat, snacks til kaffien, ingrediens i heimelaga musli, - ja, desse passer virkelig til det aller meste ♥ Eg veit eg har posta oppskrift før, som "julekos" - men det er så masse meir enn berre julekos
♥ Sunn bringebærsorbet. Kok søtpotetene møre, mos med stavmikser til en jevn og klumpfri mos. Legg over tint torskefilet, strø over salt&pepper, en skive lettost og deretter ett godt dryss med pinjekjerner
Bringebærsorbet. Bland sammen med en stavmikser og sett i fryseren en halvtime. Skrap ut fruktkjøttet av mangoen (et tips er å bruke en skje), bland sammen med en stavmikser og sett kaldt