Jeg startet denne fantastiske dagen med litt avkjølende bringebærsorbet. Det slår selvfølgelig ikke ekte italiensk is, det spiste jeg nemlig senere sammen med Lill A ♥
Denne oppskriften gir en relativt stor porsjon. Eg har så dilla på hurtigis om dagane. Lykken kan også deles, men doble gjerne oppskriften da, for den vil forsvinner fort
Laget bringebærsorbet til frokost i dag. Jeg har fått vært litt produktiv på morgenkvisten, så var ikke så ille at Posten ga meg en wake up call like over klokken syv i dag
Oppskrifta på har eg lagt ut mange ganger før blant anna HER som bringebærsorbet. ♦ Fiskesausen er basert på mi tidligere oppskrift som du finner HER - men bytta creme fraiche med kokosmelk for en lettere og melkefri variant
Sammen med hjemmelaget vaniljeiskrem og bringebærsorbet. Vertskapet for den bimånedlige kulinariske festaften i Mat- og vinklubben Smak denne lørdagen ferierte på Zanzibar i fjor
Lag en deilig bringebærsorbetDo like this. Vi serverte hjemmelaget sjokolade, hjemmelaget bringebær sorbet og hjemmelagrt yougurtis som allerede ligger på denne siden
Mange forbinder sommer med is, men eg spise like gjerne is året rundt. Grunnoppskrift på sorbêt. -) Bedre blir det ikkje når en du har funne deg favorittisen som kan nytast med god samvittighet, kvardag som helg
Det er kanskje ikke denne årstiden folk flest forbinder med (spiselig) is og sorbet, men det er ypperlig som dessert eller som en liten oppfriskning, uansett årstid, mener nå jeg
eller til å toppe over havregrøten, overnight oats, ett tryss over proteinpannekakene, karamelliserte epler, litt crunch på toppen av en dessert, kake eller is (som sunn bringebærsorbet) , yoghurtblandinger, cottage cheese, inni speltlompene, over fruktsalat, snacks til kaffien, ingrediens i heimelaga musli, - ja, desse passer virkelig til det aller meste ♥ Eg veit eg har posta oppskrift før, som "julekos" - men det er så masse meir enn berre julekos
Jeg valgte bringebærsorbet som jeg raspet oppå isen. Noen syntes den kan bli litt tørr, så det kan fint serveres sammen med vaniljesaus, andre type sauser, is eller hva som måtte friste
Dette innlegget ble publisert i Dessert og merket med bringebæris, bringebærsorbet, jordbæris. Vi leker oss med ismaskinen Denne sorbeten har søtheten til jordbærene, friskheten til bringebærene og den deilige kraftige myntesmaken