Bringebærsaus til ostekake oppskrifter

Ostekake med sitron og bringebær

Ostekake med sitron og bringebær

Fordel bringebærsausen deretter forsiktig over ostekaken i formen. Klem kjeksblandingen i bunnen og helt inn til kanten på kakeringen
STEKT OSTEKAKE MED NORSKE JORDBÆR

STEKT OSTEKAKE MED NORSKE JORDBÆR

Oreodrøm med bringebærsaus. Idet Stian dro på ferie klinket jeg til og bakte ostekake med jordbær. Oppbevar kaken kjølig til den skal serveres
Lett ostekake med bær

Lett ostekake med bær

Pynt kaken med friske bær, pent oppskåret frukt eller server med en bringebærsaus. Til fyllet. I kokeboken min er denne kaken omtalt som en ostekake «light», dvs
Oreodrøm med bringebærsaus

Oreodrøm med bringebærsaus

Serverer du den til din kjære vil du garantert score høyt. Søt oreo ostekake mot den syrlige bringebærsausen smaker fantastisk
Bringebærcoulis

Bringebærcoulis

Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehørtil mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Dessertkake med mørk sjokolade

Dessertkake med mørk sjokolade

Bringebærsaus. Verdens beste ostekake. Smelt smøret i en kjele og fjern fra varmenRør inn sukker og honningTilsett kakao, vaniljesukker, salt, hvetemel og sammenpisket egg og rør godt sammenHell røren i en rund form (24 cm) og stek kaken på 170-180 grader i ca 35 min + 5 min i avslått ovn. Varm frosne bringebær i en kjele og tilsett sukkerMaks 1 ss sukker pr 100 gr bærPynt gjerne med sitronmelisse

Dronning Maud fromasj

Oreodrøm med bringebærsaus. Fromasjen blir super digg når den tilsettes en liten skvett Cognac eller portvin
Raspberry cheesecake

Raspberry cheesecake

Jeg lagde bringebærsaus ved å kjøre frosne bringebær i smoothiemaskina og deretter sile ut frøene. Mannen bestilte som vanlig ostekake, og jeg tenkte det var på tide å variere litt med pynten
Dessertkake – mørk sjokolade

Dessertkake – mørk sjokolade

Bringebærsaus. Verdens beste ostekake. Smelt smøret i en kjele og fjern fra varmenRør inn sukker og honningTilsett kakao, vaniljesukker, salt, hvetemel og sammenpisket egg og rør godt sammenHell røren i en rund form (24 cm) og stek kaken på 170-180 grader i ca 35 min + 5 min i avslått ovn. Varm frosne bringebær i en kjele og tilsett sukkerMaks 1 ss sukker pr 100 gr bærPynt gjerne med sitronmelisse
Ostekake uten melk og egg !

Ostekake uten melk og egg !

Tisett den avkjølte bringebærsausen og bland det. bringebær (ta av noen hvis du vil bruke de til pynt. Ta kjelen av platen og tilsett bringebærgeleen
Stekt ostekake

Stekt ostekake

Ostekremen ble smurt på, kaka ble pyntet med bringebær, og så lagde jeg bringebærsaustil å servere med kaka

Ostekake i langpanne

Lag bringebærsausen mens ostekaken står i kjøleskapet. Hell sausen over ostekaken og sett kaken i kjøleskapet en-to timer til
Ostekake uten melk og egg !

Ostekake uten melk og egg !

den avkjølte bringebærsausen og bland det. bringebær (ta av noen hvis du vil bruke de til pynt. Ta kjelen av platen og tilsett bringebærgeleen
Sukkerfri lime- og bringebær panna cotta

Sukkerfri lime- og bringebær panna cotta

Knip vatnet ut av gelatinplatene og smelt i den varme bringebærsausen. Tida strakk ikkje til, og da var det berre å gjere det så enkelt som mulig