Bringebærcoulis er en nydelig bringebærsaus som smaker fantastisk som tilbehør til mange slags kaker og desserter - alt fra konfektkaker, ostekaker, iskaker, iskrem, panna cotta osv
Blant annet har jeg skiftet ut mangocoulis med bringebærcoulis. Bringebærcoulis. Posted by torill. Tweet. Denne oppskriften stammer fra en episode av 4-stjerners middag, men jeg har endret en del
♥ Du kan lage bringebærcoulis og tilsvarende dessertsauser av alle salgs bær. I prinsippet kan du bruke samme oppskrift som denne også når du lager f eks bringebærcoulis eller multebærcoulis
Smak til om du kanskje ønsker den søtere eller friskere med meir bringebærcoulis. Du får en del bringebærcoulis til overs som er kanongod som tilbehør til kaka, så det anbefalast ♥
♦ Seige kransekakestengerUten tilsatt sukker, gluten og melk♦ EplekakeUten tilsatt sukker og gluten♦ Panna cotta med bringebærcoulis Uten tilsatt sukker og gluten