Serveres med is og bringebær ✿ De synker sammen litt altså, det er ikke til å unngå. Fordel røren i formene og stek suffleene på nederste rille i stekeovnen i 12-15 minutter
Sukkerfri mikrokake med bringebær"saus". noen få frosne bringebær. Blir det litt for lenge, og den blir noe tørr, smaker det ekstra godt med verdens enkleste bringebærsaus
Ha på bringebær og myntheblader. Det er best å sette suffleene i fryseren i 12-18 timer og deretter sette den direkte inn i en 220 grader varm ovn og steke dem i 20 minutter. Vi serverte med kald melon og bringebærsuppe (Hellstrøm)2 meloner à 6-700g (f. eks honningmelon og/eller cantaloupe) 2 små kurver bringebær i sesongen à 250g 2 ss melis Mynteblader. eks honningmelon og/eller cantaloupe) 2 små kurver bringebær i sesongen 250g