Bringebær suffle oppskrifter

Sjokoladesufflé ✿

Sjokoladesufflé ✿

Serveres med is og bringebær ✿ De synker sammen litt altså, det er ikke til å unngå. Fordel røren i formene og stek suffleene på nederste rille i stekeovnen i 12-15 minutter

More is more? Og kake på tre minutter

Sukkerfri mikrokake med bringebær"saus". noen få frosne bringebær. Blir det litt for lenge, og den blir noe tørr, smaker det ekstra godt med verdens enkleste bringebærsaus
Dagens middag – ostesufflé

Dagens middag – ostesufflé

Dette er et eksperiment med hjertesalat, vårløk og bringebær. Åpne for all del ikke ovnsdøren mens suffleen steker
Sjokoladesufflé

Sjokoladesufflé

Vi serverte med kald melon og bringebærsuppe (Hellstrøm). Ha på bringebær og myntheblader. Vi serverte med kald melon og bringebærsuppe (Hellstrøm)
Kokosmazariner med jordbær

Kokosmazariner med jordbær

Ha på bringebær og myntheblader. Det er best å sette suffleene i fryseren i 12-18 timer og deretter sette den direkte inn i en 220 grader varm ovn og steke dem i 20 minutter. Vi serverte med kald melon og bringebærsuppe (Hellstrøm)2 meloner à 6-700g (f. eks honningmelon og/eller cantaloupe) 2 små kurver bringebær i sesongen à 250g 2 ss melis Mynteblader. eks honningmelon og/eller cantaloupe) 2 små kurver bringebær i sesongen 250g