Jeg har en avtale med kongen av sjalottløk, selveste Arne Brimi. Brimi i sitt utekjøkken. Og jeg håper nå at jeg har misforstått Brimi fullstendig, og at jeg kommer til dekket bord
Krydre med soyasaus, salt, pepper og lammekrydder fra Brimi. Lammekrydder fra Brimi inneholder. Servert med fløtegratinerte poteter, lammesaus og ovnsbakte grønnsaker ✿⊱╮✿⊱╮
Arne Brimi har vært med å utvikle grøten og den har faktisk fått spesialitetsmerke fra Matmerk på bakgrunn av den gode råvaren, foredlingsprosessen og det at historien er helt unik
Nå ligger fjellribbe fra Brimi i kjøleskapet, sammen med en herlig paté som skal varmes opp og spises med nykokt rødbet og skogsopp (forvellet og fryst ned etter høstens fangst)
HVER GANG EN SELLERIROT HAVNER PÅ KJØKKENBENKEN MIN, SÅ TENKER JEG PÅ ARNE BRIMI. Det var Arne Brimi, og derfra utviklet det seg en veldig hyggelig prat som varte et par timer
Husker jeg først så den ble lagd av Lars Lian på juleprogrammet han hadde med Arne Brimi. Nemesis sjokoladekake – himmelsk god0 kommentarerPosted on 02