Om du ikke bruker flytende honning, kan du varme Lynghonning noen sekunder imikrobølgeovnen. Smør litthonning på osten, og strø så over nøtter og tørket frukt
Så jeg klintetil med både ost og bacon. Jeg benyttet meg av ganske så rause stykker med ost. Du kan selv velge om du vil brune kyllingen før eller etter du har surret baconet rundt, men det er viktig at du gjør det før du steker den iovnen
Deretter har du på ost, tomater, løk og eventuelt et lite dryss havsalt. Ja, da har jeg lovet å gi dere oppskriften på gårsdagens pizza, og det skal jeg holde
Lun chevre eller brie er en sikkervinner, spesielt med dette fantastisktilbehøret. Legg brødskivene på en stekeplate under grillenNår de så vidt begynner å få farge, ta de ut, snu dem og legg osten på toppenSett brettet tilbakeiovnen under grilltilosten begynner å bli gylden
Smør en ildfast form med smør og legg brienoppi. Det passer likeypperlig som tilbehørtil en finhelgemiddag som til en jentekveld med ost og kjeks – eller du kan gjøre som franskmennene og ha det som dessert
Dagens pizza er for oste-elskere (og jeg elsker ost. Dette er en pizza med tynn bunn som minner mye om italienskpizza , men ønsker du en mer krispy bunn er et triks å bruke semulie gryn på bakepapiret ved utbakingen