Braiserte grønnsaker oppskrifter

0 Lagre
BRUN KYLLINGKRAFT

BRUN KYLLINGKRAFT

skal du ha i grønnsaker, men de tilsettes først mot slutten av koketiden. I denne oppskriften skal du bruke 2 kg kyllingkjøtt og -bein, 500g grønnsaker og massevis friskt kaldt vann. 500g grønnsaker ( purre, hvitløk, gulrot, løk, soltørkede tomater og shiitake). gryten av varmen etter 4-6 timer og koker opp med grønnsaker dagen etter, gjerne like lenge. av koketiden, tar du i grønnsaker som er kuttet opp i 2cm biter. Til 2,5 kg kjøtt og grønnsaker som i denne oppskriften, skal du sitte igjen med ca 2,5 liter kraft
0 Lagre
Bort i kålen

Bort i kålen

Som vi har spist kål denne julen. Grønnkål, rødkål, savoykål og mer grønnkål og rødkål igjen. Kål er godt, og det er så mange måter å lage den på annet enn bare å koke, at vi fortsatt ikke er lei
Søkeforslag og sider