Braiserte grønnsaker oppskrifter

Nuddelsuppe med soya braisert ribbe

Nuddelsuppe med soya braisert ribbe

Jeg har servert soyabraisert ribbe med ris, med dampende asiatiske grønnsaker og siden jeg er veldig glad i å spise hjemmelagde nuddelsupper, lagde jeg meg en stor nuddelbolle med masse sprøe urter og grønnsaker
2 0
BRUN KYLLINGKRAFT

BRUN KYLLINGKRAFT

skal du ha i grønnsaker, men de tilsettes først mot slutten av koketiden. I denne oppskriften skal du bruke i alt 2 kg kylling, skrog, vinger og lår og 500g grønnsaker og massevis friskt kaldt vann. 500g grønnsaker ( purre, hvitløk, gulrot, løk, soltørkede tomater og shiitake). gryten av varmen etter 4-6 timer og koker opp med grønnsaker dagen etter, gjerne like lenge. av koketiden, tar du i grønnsaker som er kuttet opp i 2cm biter. Til 2,5 kg kjøtt og grønnsaker som i denne oppskriften, skal du sitte igjen med ca 2,5 liter kraft
0 0
Bort i kålen

Bort i kålen

Som vi har spist kål denne julen. Grønnkål, rødkål, savoykål og mer grønnkål og rødkål igjen. Kål er godt, og det er så mange måter å lage den på annet enn bare å koke, at vi fortsatt ikke er lei
0 0