mango og papaya. Form Brødenemed godt med mel på hendene. Saftige deilige brød. mango og papaya. 1 liten ts bakepulver. 1/4 ts natron. Ca 17 dl Finax fin brødmix/ ( evt ett annet egnet mel til brødbaking ( melmengden kan da variere noe, deigen skal være som "grøt" ). 1) Fyll opp med passe varmt vann i en tom melkeboks ( 1 liter) og ha dette i mikseren sammen med bris og smeltet smør. 2) Tilsett våtgjæren i biter og havregrynene blandet mednatron , salt og sukker. 3) Tilsett så grov mix i blandet bakepulverog la mikseren gå ett minutt til. 4) Ha til slutt i det lyse melet og la røren gå ett minutt. 5) Kle 4 egnede brødformermed bakepapir og fordel deigen i formene med en stor skje ( jeg brukte her 3 stk brødformer på 1,5 liter og en liten kakeform 20 x 30 cm). 6) Hev brødene i ca 45 minutter. 7) Sett så Brødene inn i kald ovn og sett temperaturen til 175/180 grader varmluft. 1 liten ts bakepulver. 1/4 ts natron. Ca 17 dl Finax fin brødmix/ ( evt ett annet egnet mel til brødbaking ( melmengden kan da variere noe, deigen skal være som "grøt" ). 1) Fyll opp med passe varmt vann i en tom melkeboks ( 1 liter) og ha dette i mikseren sammen med bris og smeltet smør. 2) Tilsett våtgjæren i biter og havregrynene blandet mednatron , salt og sukker. 3) Tilsett så grov mix i blandet bakepulverog la mikseren gå ett minutt til. 4) Ha til slutt i det lyse melet og la røren gå ett minutt
Akkurat passe søt blir dette brødetmed kun det naturlige sukkeret fra bananer og dadler. Av og til vi jeg bare late meg litt, sitt med en god bok og pusle litt på kjøkkenet
Bland mel, maizena, salt, bakepulverognatron i en bolle. For noen uker siden hadde jeg noen gamle bananer til overs, og da bestemte jeg meg for å lage bananbrød
Mos bananene med en gaffel og bland de sammen med alt det våte. Du kan toppe det med litt syrlig kremostfrosting, slik som vi gjorde med banankaken mamma lagde
Derfor er det med stor glede at jeg kan dele oppskriften på dette saftige og smakfulle bananbrødet som er søtt uten sukker og ikke tilsatt hverken smør eller olje
Bland alt utenom natronogbakepulver i en bakebolle. Da rørte jeg sammen disse takkebrødenemed havre, og de ble så gode at jeg har fortsatt å bake dem etter at ovnen var reparert
Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre