Begge deler smaker godt til gryten – det samme gjør et nystekt brød. Legg deretter inn løk, paprika, aprikos, lammeskivene og avslutt med resten av tomatene
Server gryten med coscous og gjerne litt brød til, det er nemlig kjempegodt å dyppe i sausen. Ha løk, gulrot, ingefær, hvitløk, aprikoser, tomater, buljong, vann, appelsinjuice cayennepepper, kanelstang i lag med kjøttet i kasserollen og sett på kok
tre lag, ha i fyllet, legg på glasur og skjær kaken som brød. dessert etter en herlig umamirik hovedrett, servert sammen med frukt og bær, iskrem eller en frisk sorbet
Servert med en rullade av svinekjøtt, stablebrød og god rømmedressing. (Dobbel mengde vann til koking, tilsatt litt svinebuljong, om svin er det du serverer den til, bytt med kylling e
Jeg er ikke en morgenfugl, spesielt ikke på vinteren, her kommer en oppskrift på en frokostbar som gjør morgenen lettere fordi man kan sove lenger og slipper å skjære opp brød og lage frokost
Første gangen jeg fikk vite om dette bakeverket, var på en engelsk tv serie der deltagelsene måtte bake brødet for å komme videre i spillet, og så husker jeg veldig godt dommeren som banka brød etter brød hardt mot bordet og klagde på at de ikke var bra nok
Server gryten med perlecouscous, limedressing og brød. Tangine er en smakfull saus laget på aprikos, tomater, koriander, mynte og østlige krydder som spisskummen, hvitløk, cayenne, paprika og kanel
Tørkete tranebær og aprikoser, eller annen frukt og bær. formkake med banan og tørkete bær. Det har virkelig vært deilig med vinterferie, kjenner at det har vært en slitsom tid siste månedene