Brød langsom heving oppskrifter

Grovbrød fra bakeriet i Lom

Grovbrød fra bakeriet i Lom

ETTERHEVINGStrø mel over brødene. FORHEVINGStrø litt mel over deigen. Noe av det beste som finnes er nystekt brød
BAKETIPS GJÆRBAKST

BAKETIPS GJÆRBAKST

brødformer) for etterheving. er brød, boller. Speltdeiger skal eltes langsomt og. Selve hevingen tar noe lengre tid, men gjæren gis bedre
Grove eltefrie  rundstykker

Grove eltefrie rundstykker

Rett og slett fordi jeg syntes deig er noe klissete greier, samtidig mener jeg at resultatet av langsomheving gir bedre brød og rundstykker
Hvorfor surdeig?

Hvorfor surdeig?

Men hvorfor bruke dager og uker på å bake et brød, når det kan gjøres mye raskere. Proteiner, "langsomme" karbohydrater, kostfiber, mineraler og vitaminer
Meltyper i det indiske kjøkken

Meltyper i det indiske kjøkken

Dersom du skal bake brød, anbefales det å bruke kun ¼ mengde og blande resten med andre meltyper, for å unngå problemer med hevingen
Surdeigsbrød med meskekorn

Surdeigsbrød med meskekorn

Nytes i langsomme munnfuller. Kornet som du har brukt i mesking kastes ikke – bruk det til brødbaking og annen matlaging
Dugelig Mat

Dugelig Mat

Vi satte også urtebrødet til langsomheving. "grytebrød" for det husket ganene fra tidligere. god etterheving