Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Steking av brød i leirgryte. Derfor ble den satt i boden – som er litt kjøligere og havnet ikke i ovnen før etter 23 timer, istedet for som planlagt etter en kortheving på 1,5 timer. Deretter reduserte jeg temperaturen ytterligere – ca 160 grader og lot brødet steke uten lokk i ca 45 minutter. ca 160 grader og lot brødet steke uten lokk i ca
lugg som står rett opp stiv av hårspray), altfor korte bukser og uhemmet gauler jeg hele sangteksten (som jeg ikke ante at jeg fortsatt kunne utenat) til mine barns store gremmelse
Dette brødet er så klart uten heving og er raskt å lage. Dette hamburgerbrødet er også erstatningen min for vanlig brød for tiden, så dette brødet har et normalt innhold av karbohydrater
brødformer) for etterheving. er brød, boller. lengre enn kortere enn det som er angitt i oppskriften. Selve hevingen tar noe lengre tid, men gjæren gis bedre
Del deigen i to like store emner, form avlange brød og legg dem i en smurt tolitersform, dekk formene med et håndkle og hev dem på et lunt sted i 30 min. Jeg satte de til heving i steikeovnen på 40 grader, slik at de fikk hevd seg best mulig på kortest mulig tid
Skal du lage brødene tar det gjerne litt lengre tid. Da vi hadde kontroll ble vi sittende og prate kort om hverdagen med to små barn, vakter, og superbesteforeldre som stiller opp
Ingenting er så godt som hjemmebakte boller eller brød. Jeg lager lange kanelstenger ved å dele deigen i to, men du kan også lage kortere om du deler dem i tre